Известие

Collapse
No announcement yet.

Пепелник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пепелник

Имали лампичка в пепелника и как се сменя ако има защото моята не свети?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Има лампичка да. Кажи за каква кола става въпрос?Аз я сменях преди 5 6 месеца-алфа 156. Малко се узорих но стана работата
    Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

явно малко съм недоскиф видях колата каква е. Ами имадве болчета като отвориш самоя пепелник. Развиваш ги и пепелника се вади. От там ще можеш вече да видиш крушчицата. Струват 0.50лв по магазините за аксесоари
      Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от kish4o
        явно малко съм недоскиф видях колата каква е. Ами имадве болчета като отвориш самоя пепелник. Развиваш ги и пепелника се вади. От там ще можеш вече да видиш крушчицата. Струват 0.50лв по магазините за аксесоари
        няма смисъл да се развиват никакви болчета, като извадиш пепелника и лампичката се вижда. вади се, сваля се от нея зелената шапчица, слага се на новата крушка, която се слага на мястото на старата. слагаш обратно пепелника. палиш цигара и пробваш
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore
          Първоначално публикувано от kish4o
          няма смисъл да се развиват никакви болчета, като извадиш пепелника и лампичката се вижда. вади се, сваля се от нея зелената шапчица, слага се на новата крушка, която се слага на мястото на старата. слагаш обратно пепелника. палиш цигара и пробваш
          Е...има и крушка на запалката, която за да се смени, вече трябва да се свали пепелника...

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Working...
          X